top of page

Vår vision

Simple Study Sweden AB strävar efter att underlätta för elever i skolan när det kommer till matten. Vi är väldigt noga med att våra privatlärare undervisar med mycket hög pedagogisk förmåga så att oavsett vilken ambition eleven har i matten ska det kunna nås. 

Målet för oss är att eleven inte bara ska bli bättre på matte och uppnå önskat betyg, utan även att de ska tycka att matte blir roligare. Vi på Simple Study är övertygade om att alla personer kan börja uppskatta det fina med matte, om man får rätt förutsättningar. 

Potentiell bild till startsidan svartvit.jpg

Johan Östling

Grundare

Att matte kan ses som ett universellt språk då oavsett ursprung så betyder matematikens formler och logik samma. Såväl som mattens applikationer från att förutspå ekonomiska händelser, till att kunna beräkna energimängden för att flyga till månen. Är något som gjort mig fascinerad av matte och ledde mig till att studera på Chalmers Tekniska Högskola.

Utöver mitt matteintresse, har jag en stor passion för pedagogik. Jag älskar att lära ut och att ha möjligheten att kunna göra detta som arbete via Simple Study, tycker jag är helt fantastiskt! 

  • LinkedIn

Våra privatlärare

Här är våra privatlärare som kommer att hjälpa er med matten

bottom of page